Skip to main content
Designer

Skab vækst i din

virksomhed med et

Google Ads bureau

Nå ud til potentielle kunder, når de søger efter virksomheder som din, på Google Søgning og Maps.
Du betaler kun for resultater, f.eks. når nogen klikker sig videre til dit website eller ringer til din virksomhed.

Kom rigtigt fra start med en Google Ads partner

Google Ads specialister

Vi forstår godt hvorfor Google Ads er en af de mest brugte online markedsføringskanaler og dens resultater sikre dens forsatte popularitet.

Når Google Ads først er sat korrekt op rammer annoncerne meget målrettet de kunder der efterspørger en bestemt vare eller ydelse og besøgende herfra er oftest ret langt i deres købsprocess. Derfor kan vi meget hurtigt se om indsatsen er rentabel for din forretning.

Vind markedsandele med Google Ads

Google Ads er lige nu det bedste værktøj til at skabe leadgenerering og online salg.

Google Ads sikrer, at din annonce får topplacering i attraktive søgninger og det giver mulighed for at vise kunder relevante annoncer, når de bevæger sig rundt på nettet.

Vores løsninger udarbejdes altid i tæt samarbejd med vores kunder, så vi på den måde kan sikre de bedst mulige resultater.

W360 er Certificeret Google Ads Partner

Hvad betyder det for din virksomhed?

Vores certificerede Google Ads medarbejdere er Google Ads specialister og hjælper med til at opsætte din virksomheds Google Ads kampagner. Vi gør det, så budget og udbytte passer sammen og derved giver maksimal effekt med en bedre ROI.

Opnå de ønskede salgs resultater

Leads med Google Ads

i kan hjælpe din virksomhed med flere leads. Leadgenerering kan give din virksomhed kvalitetsleads der kan ses på buindlinien.

Hvilke leads vi typisk hjælper med:

  • Opkald
  • Nyhedsbrevsmodtagere
  • Salg af produkter eller ydelser
  • Downloads
  • Produkt kendskab

Optimeret Google Ads kampagner
til vækstparate virksomheder

Vi hjælper dig med at definere målbare målsætninger for din online annoncering.

For at sikre en effektiv Google Ads kampagne, hjælper vi dig med at udarbejde kampagner, annoncegrupper, annoncer, annoncevarianter, søgeord, rapportering, geografiske mål og konverteringssporring.

Kontakt til en Google Ads specialist

Google Ads er et vigtigt redskab til vækst og vi ved det er en tillidssag at indgå et samarbejde med et Google Ads bureau.
Derfor vil vi meget gerne tage en dialog med dig, så du kan føle dig tryg og velinformeret, inden et eventuelt samarbejde.

Google Ads specialists discipliner

De 3 grene af Google Ads

Google ads search

Google Search

Google Search er den type annoncer vi alle kender når vi søger på nettet via Google, placeret strategisk i top og bund af alle søgeresultater.  

Vores Google Search insats starter altid med en benhård søgeordsanalyse, hvor vi analysere i dybden jeres brugeres søgeordshensigter, der skal være med at vi kan skrædresy de rette budstrategier for de mest effiktive søgeord for jeres forretning. Målet er at i kun annoncere for de søgeord der skaber omsætning og profit for jeres forretning med Google Search. 

Vi sikre at jeres Google Ads specialist altid overvåger jere Google Ads og proaktivt tager aktion hvis det viser sig at jeres annoncer ikke performer som ønsket. 


Google Shoping Ads

Google Shopping

En af de vigtigiste faktorer for at få succes med Google Shopping er et korrekt formatteret og selekteret produktfeed. Uden det kan vi ikke skabe de strategier der skal maksimere jeres profit, med udgangspunkt i jeres forretningsstrateegiske perspektiv.  

Vi sørger for kontinuerligt at forbedre kvaliteten af jeres Shopping feed og ikke kun opfylder Googles krav til annoncerne men også at i skiller jer ud med engagerende annoncer fra jeres konkurrenter. 

Når vores Google Ads specialister arbejder med Google Shopping så implemtere vi også gerne valuebased bidding og på den måde bruger jeres budget mest effiktivt ved at have fokus på de kunder der har mest værdi for jeres forretning. 


Google Display Ads

Google Display

Google Display Ads falder lidt udenfor det normale formål med Google Ads, nemlig at vise annoncer for specifikke søgninger for derigennem at drive trafik til jeres site. Google Display Ads benytter vi, når det med i samspil med jeres overordnet markedsførings strategi, ønskes at nå nye kunder igennem brand awareness. 

Display Ads kan så vises som display ads på Google Display Network (GND) og herigennem nå brugere som måske ikke søger specifikt efter jeres produkt men kunne være interesseret eller placeres på sites der passer til jeres brand. Et godt eksempel kunne være Display Ads for gaming udstyr der vises på ign.com et site dedikeret til gaming. 

Vi arbejder her tæt sammen med jer for, for at definere målgrupper og budskaber for at give jer mest udbytte af vores indsats.

Optimering af jeres platform

Ekstra services til Google Ads

Læs om dine SEO muligheder her

Konvertering

Konverteringsoptimering (CRO) af din hjemmeside ud fra online marketing data og vores indsigt fra talrige cases.

Læs om landingpages til Google Ads her

Landing pages

Lad os optiimere dine sider med fokus på konvertering  og få det maksimale ud af jeres Google Ads budget.