Skip to main content
Programering
Programmering integrationer
Programering CMS WEBSHOPS
Programmering php

Programmering af

Integrationer & Apps

Giver mere tid
Skaber overskud
Løser problemer
Frigiver energi

Vi programmerer integrationer, intranet
og finder nye løsninger.

Programmering af Integrationer & Apps

Webudvikling der giver beparelser

Vi programmerer integrationer, bookingsystemer, intranetter, api løsninger og meget mere. Uanset hvilken udfordring du har, finder vi en løsning.

Giv os en udfording og lad vores kompetente programmeringsteam udvikle lige præcis den webløsning, din virksomhed har brug for.

Vi hjælper vores kunder med at reducere antallet af manuelle arbejdsgange, synkronisering af vitale informationer, og udvikling af unikke løsninger.

Integrationer sørger for, at din løsning kan spille automatisk sammen med fx økonomisystemer, CRM-systemer og andre systemer, som du bruger i virksomheden.

Det frigiver ressourcer i din virksomhed, som du kan bruge på de ting, der virkelig giver overskud, både mentalt og økonomisk

Få mest ud af din webshop og dit website

Integrationer automatiserer dine manuelle processer

Vi bygger integrationer til mange formål og systemer, og vi har endnu ikke haft en udfordring som vi ikke har kunne løse. Vi har lavet integrationer til økonomisystemer, CRM-systemer, betalingsløsninger og mange flere. 

Det primære argument for at få lavet integrationer til din webshop eller website er, at det kan automatisere tidskrævende manuelle processer i din virksomhed. Det kunne fx være automatisk fakturering, opdatering af priser fra eksternt system eller CRM- & nyhedsbrev-synkronisering.

Du bør overveje integrationer, hvor dine medarbejders tidforbrug på opgaverne bliver en flaskehals for din forretning eller deres tid giver mere værdi at blive brugt på deres andre opgaver. Så bliver integrationer til en klar værdi for din virksomhed. 

Custom udvikling

Systemer vi oftest udvikler til

Selvom vores erfaring med udvikling og programmering spænder vidt, så udvikler vi oftest til de systemer som vores kunder primært bruger og som vi kender indgående. Det giver vores kunder bedre priser på deres udviklingsopgaver men er også garant for at vores udvidelser og integrationer virker gnidningsløst med deres webshop eller website.

Integrationer vi har udviklet

Hyppigt efterspurgte integrationer

Økonomisystemer

Spar tid. Online ordrer og kundedata sendes til dit økonomisystem.

Betaling & Gateways

Dine kunder skal kunne betale online.
Du har mulighed for at vælge den betalingsform, der passer bedst til dine behov.

Forsendelse & Logistik

Gør det så nemt som muligt at sende dine pakker. Vi integrerer naturligvis shoppen med en lang række forsendelsemetoder.

Markedsføring

Trafik til din webshop er nøglen til succes. 
Vi gør det nemt for dig at målrette din markedsføring.

Nye integrationer og custom programering

Skal vi give et bud på dit programmerings projekt?

Hvis du står med en programmerings udfordring som du mener vi kan hjælpe med at få løst, så lad os tage et møde og så i kan få en vurdering af opgaven. Vi hjælper også firmaer med at få lavet deres kravspecifikationer så de har en professionel plan uanset om det går med os eller andre. 

Tag kontakt til Simon vores udviklings ansvarlig og få en snak om løsningsmuligheder.