ClickCease
Skip to main content

Få hjælp til at udarbejde og eksekvere den rigtige strategi

Kommerciel & Strategisk Sparring

Hvordan får I flere af de attraktive kunder, som bidrager positivt til både top- og bundlinje? Skal der nye produkter til? Nye markeder? Nye salgskanaler? I en verden, hvor markedsvilkårene konstant ændrer sig, er det essentielt at have en strategi samt tilpasse og finjustere den løbende. 

Knæk koden til kommerciel udvikling af din virksomhed

Få styr på strategien

Et af vores favorit-citater er fra professor Steen Hildebrandt og lyder: "Vi ved ikke, hvor vi er på vej hen, men vi skyder en vældig fart". Det er meget sigende for det, som vi oplever hos mange af vores kunder; de har brug for at stoppe op og genoverveje, hvor de er på vej hen. Det hjælper vi med. Vi hjælper med at fjerne tvivlen. Vi skaber ny handlekraft. Sammen.  Så din virksomhed ikke bare følger med, men kan gå forrest.

Hvordan gør vi dette? Vi starter med at forstå din virksomhed, dine kunder og de udfordringer, du står over for. Dernæst anvender vi en kreativ tilgang til at identificere nye muligheder – måske skal du kigge mod nye markeder, eller måske er det tid til at revitalisere dit produktudbud. Vi laver en enkel og forståelig marketingplan, der er målbar og nem at eksekvere. Mangler du ressourcer til at eksekvere, kan vi også hjælpe med det.

Marketingplanen

Hos os får du ikke 'one-size-fits-all' løsninger. Vi stiller skarpe og vigtige spørgsmål, der hjælper os med at skræddersy en marketingplan, der matcher strategien, og som giver god ROI (Return-on-investment).

Claus, kan vi lave en lækker grafisk version af dette ordsprog?

If the bait is more expensive than the catch, stop fishing".

Vi fokuserer på:

Virksomhedsanalyse og insights

Historik, erfaringer, kundepræferencer, produkterne samt tendenser i markedet.

Workshops

Sammen med dit team fokuserer vi på, hvordan tendenserne kan anvendes til jeres fordel.

Marketingplanen

Relevans er kodeordet, når vi laver marketingplanen. For kunderne og for jer.

Eksekvering og opfølgning

Brug os til at få planen eksekveret, så I når jeres mål.

Lad os hjælpe dig med at få øje på din virksomheds fulde potentiale og knække koden til kommerciel succes.

Værktøjet, der virker i en travl hverdag

Årshjulet - et effektivt redskab

Det er meget enkelt. For os i al fald. Med et årshjul laver vi et overblik over de aktiviteter, som I vil prioritere og dermed sætte fokus på i løbet af året.
Vi kan også hjælpe jer med at udvælge aktiviteterne, og give jer sparring på, hvad der vil give bedst mening i forhold til jeres kunder, til markedet og i forhold til jeres interne ressourcer.
Med andre ord: Vi skaber overblik og klarhed, du kan sænke skuldrene, vi fjerner tvivlen, der er styr på, hvad der skal sættes i gang, hvornår og hvorfor.
Som vi alle ved, kan markedet ændre sig undervejs, og så er det meget nemt at tilpasse årshjulet til den nye situation, når vi allerede har et fint overblik over, hvad der tidligere er blevet prioriteret.
Med andre ord: Et årshjul er et super værktøj for alle – både ledelsen, medarbejderne og dem, der skal hjælpe med at eksekvere.

Kundereferencer

Vi har 15+ erfaring med rådgivning og sparring til danske virksomheder.

Mød nogle af kunderne her, og hør hvad de siger om samarbejdet.

"Vi er super glade for vores samarbejde og det er en stor lettelse for mig, at der nu er kommet struktur på vores salg- og marketingstrategi – det er tydeligt, at vi nu arbejder mere målrettet og bevidst i alt, hvad vi foretager os. Foruden salg- og marketingstrategi, er Christina altid klar på at hjælpe med andre omkringliggende opgaver inden for hendes felt."

MADS BILØ

DIREKTØR - INVITA HILLERØD

"Jeg havde brug for en professionel projektleder til at træde i mit sted og forestå planlægningen af to af årets store begivenheder: Global Wind Power i Kina og DanFish i Aalborg. Christinas brede marketing-erfaring samt evne til at skabe relationer gjorde, at jeg var helt tryg ved at overlade opgaven til hende, mens jeg var på barselsorlov."

MARTIN FJORDLUND TEILBERG

HEAD OF MARKETING - HANS BUCH A/S

"Det har været en fornøjelse at lave ny strategi og branding af Brønnum Plastsnedkeri, hvor vi både har ændret navn og retning på virksomheden i en velstyret proces. Meget lærerigt."

SIGURD KONGSGAARD

ADM. DIREKTØR OG EJER - BRØNNUM PLASTSNEDKERI A/S

Skal vi arbejde sammen?

Kom godt fra start

Det er ikke svært - det er nyt. Derfor er det helt naturligt at bede om hjælp.


Knæk Koden
1:1

Knæk Koden

Har du mistanke om, at jeres kommunikation/marketingindsats kan blive en tand skarpere? Eller er der muligheder, som du overser? Reserver 90 minutter i din kalender og lad os invitere dig til et sparringsmøde.

Fra kr. 2.995,-

Workshop - Kreativ og Kommerciel sparring
Workshop

Kreativ og Kommerciel sparring

Hvor skal væksten komme fra? Inviter ledelsen og/eller medarbejderne til en workshop, når I har brug for hjælp til at få øje på guldet. Vi faciliterer.

Fra kr. 17.995,-

On Demand

Fast track

Få jeres helt egen eksterne marketingchef inkl. kreative ressourcer for blot kr. 12.000,-/md. Til dig, der vil arbejde professionelt med jeres markedsføring.

Fra kr. 12.000,-/pr. md.