ClickCease
Skip to main content

Opnå strategisk vækst med

Effektiv forretningsudvikling

Når du gang på gang oplever, at de gode intentioner ikke bliver omsat til handlekraft, er det givetvis fordi du mangler ligeværdig sparring.

Vækstplaner, forretningsudvikling og digitale kunderejser kræver fokus. Det får du hos os - vi kan hjælpe med at sætte strøm til de gode idéer.

Få styr på din markedsføringsstrategi

Kommerciel sparring

Direktør, ejerleder, partner – du har formentlig brug for konstruktiv sparring på salg- og marketingstrategien eller den famøse kunderejse.

Er I på rette spor med jeres salg- og marketingplaner, er der muligheder, som I overser, skal I overhovedet lave en online strategi osv. Intensiv sparring.

Vi samarbejder typisk med virksomheder med 15-100 ansatte og vi har en forkærlighed for BtB-virksomheder. 

De fleste virksomheder har udfordringer, når det gælder marketing, kommunikation, den digitale kunderejse, branding og forretningsudvikling.

Især når vi taler Business-to-Business markedet. Vi forstår det godt – det kræver kreativitet og knowhow.

Det har vi. Og vi kender vores kunders hverdag og de mange områder, der skal være styr på, for at vækst og omsætning ikke går den forkerte vej.


Kundereferencer

Vi har 15+ erfaring med rådgivning og sparring til danske virksomheder.

Mød nogle af kunderne her, og hør hvad de siger om samarbejdet.

"Vi er super glade for vores samarbejde og det er en stor lettelse for mig, at der nu er kommet struktur på vores salg- og marketingstrategi – det er tydeligt, at vi nu arbejder mere målrettet og bevidst i alt, hvad vi foretager os. Foruden salg- og marketingstrategi, er Christina altid klar på at hjælpe med andre omkringliggende opgaver inden for hendes felt."

MADS BILØ

DIREKTØR - INVITA HILLERØD

"Jeg havde brug for en professionel projektleder til at træde i mit sted og forestå planlægningen af to af årets store begivenheder: Global Wind Power i Kina og DanFish i Aalborg. Christinas brede marketing-erfaring samt evne til at skabe relationer gjorde, at jeg var helt tryg ved at overlade opgaven til hende, mens jeg var på barselsorlov."

MARTIN FJORDLUND TEILBERG

HEAD OF MARKETING - HANS BUCH A/S

"Det har været en fornøjelse at lave ny strategi og branding af Brønnum Plastsnedkeri, hvor vi både har ændret navn og retning på virksomheden i en velstyret proces. Meget lærerigt."

SIGURD KONGSGAARD

ADM. DIREKTØR OG EJER - BRØNNUM PLASTSNEDKERI A/S

Ny Handlekraft

Sæt strøm til de gode idéer

Er du træt af, at være ramt af driften? Handlekraft er noget, vi som ledere skaber – det er ikke en gave, som nogle har. Hos W360 skaber vi handlekraft hos vores kunder.

Idéerne står ofte i kø, når vi arbejder sammen med entreprenante ejerledere og direktører, men spørgsmålene er: Hvordan får vi 1) udvalgt de bedste idéer, 2) kvalificeret dem og 3) eksekveret på dem, så de skaber de ønskede resultater? Det vil vi gerne hjælpe med.

Det er ikke svært – det er muligvis nyt for dig. Derfor er det helt naturligt at bede om hjælp.

Skal vi arbejde sammen?

Kom godt fra start

Det er ikke svært - det er nyt. Derfor er det helt naturligt at bede om hjælp.


Knæk Koden
1:1

Knæk Koden

Har du mistanke om, at jeres kommunikation/marketingindsats kan blive en tand skarpere? Eller er der muligheder, som du overser? Reserver 90 minutter i din kalender og lad os invitere dig til et sparringsmøde.

Fra kr. 2.995,-

Workshop - Kreativ og Kommerciel sparring
Workshop

Kreativ og Kommerciel sparring

Hvor skal væksten komme fra? Inviter ledelsen og/eller medarbejderne til en workshop, når I har brug for hjælp til at få øje på guldet. Vi faciliterer.

Fra kr. 17.995,-

On Demand

Fast track

Få jeres helt egen eksterne marketingchef inkl. kreative ressourcer for blot kr. 12.000,-/md. Til dig, der vil arbejde professionelt med jeres markedsføring.

Fra kr. 12.000,-/pr. md.

Lad os tage en snak

Ring til os på tlf: +45 71 990 360 eller skriv til os på info@w360.dk

Marketing service Full-service digitalt bureau

w360 - Marketing service

Find os

Hørkær 26, plan 2
2730 Herlev

CVR. Nr: 36488697