ClickCease
Skip to main content

Marketing-specialister

Få succes med online markedsføring

Vi bistår nordiske firmaer med at udvikle digitale markedsføringsstrategier på flere platforme. 

Vi integrerer strategisk tænkning, forretningsudvikling og kommunikation med marketingvidenskab, kunstig intelligens og avanceret teknisk indsigt for at optimere vores kunders marketinginvesteringer.

Fra strategi og budgetlægning til rådgivning og implementering

Din eksterne marketingafdeling

Erkendelsen af at outsourcing til specialister ofte er mere effektivt end at gøre det selv, er særligt sandt inden for online marketing. Vores team består af erfarne marketingeksperter, som har arbejdet med et bredt spektrum af kunder. Dette giver dem unik indsigt til at skræddersy den optimale strategi specifikt for din virksomhed, hvilket fremmer digital vækst.

Vi tilbyder dedikerede specialister inden for Google og SEO samt content creation og sociale medier. Din personlige specialist vil opbygge en dyb forståelse for din virksomhed, hvilket forbedrer både værdi og resultater gennem målrettet sparring og rådgivning på tværs af din virksomheds behov.

Vi er altid åbne for møder med dig for at sikre, at vi løbende leverer maksimal værdi. Vi afholder også regelmæssigt interne møder for at holde vores strategier skarpe og effektive, så vi konstant kan optimere vores indsats og støtte din vækst.


Dine ambitioner - dit marketingbureau

Kernekompetencer

Vi kan lave den optimale marketingsløsning for jer, når vi har fået en klar forståelse for jeres forretning. Derfor kan I forvente, at vi stiller skarpt på jeres kerneområder og stiller nysgerrige spørgsmål, så vi kan udvikle og skabe den succes, som både I og vi forventer.

Kundereferencer

Vi har 15+ erfaring med rådgivning og sparring til danske virksomheder.

Mød nogle af kunderne her, og hør hvad de siger om samarbejdet.

"Vi er super glade for vores samarbejde og det er en stor lettelse for mig, at der nu er kommet struktur på vores salg- og marketingstrategi – det er tydeligt, at vi nu arbejder mere målrettet og bevidst i alt, hvad vi foretager os. Foruden salg- og marketingstrategi, er Christina altid klar på at hjælpe med andre omkringliggende opgaver inden for hendes felt."

MADS BILØ

DIREKTØR - INVITA HILLERØD

"Jeg havde brug for en professionel projektleder til at træde i mit sted og forestå planlægningen af to af årets store begivenheder: Global Wind Power i Kina og DanFish i Aalborg. Christinas brede marketing-erfaring samt evne til at skabe relationer gjorde, at jeg var helt tryg ved at overlade opgaven til hende, mens jeg var på barselsorlov."

MARTIN FJORDLUND TEILBERG

HEAD OF MARKETING - HANS BUCH A/S

"Det har været en fornøjelse at lave ny strategi og branding af Brønnum Plastsnedkeri, hvor vi både har ændret navn og retning på virksomheden i en velstyret proces. Meget lærerigt."

SIGURD KONGSGAARD

ADM. DIREKTØR OG EJER - BRØNNUM PLASTSNEDKERI A/S

Mere end bare endnu et digitalt marketingbureau

Vi specialiserer os i digital markedsføring, der driver omsætning og genererer afkast

Vi prioriterer at skabe tætte og betydningsfulde relationermed vores kunder, samarbejdspartnere og internt blandt vores medarbejdere. Vores fokus ligger på personlig udvikling, trivsel og høj faglighed i teamet. Vi er dedikerede til konstant forbedring og går altid det ekstra skridt for at perfektionere vores håndværk.

Skal vi arbejde sammen?

Der er flere gode grunde til at vælge os


Vælg et erfarent digitalt marketingbureau

Som din partner er vi specialister i digital markedsføring og vi går passioneret op i faget hver eneste dag. Uanset om du vælger os til en enkelt ydelse eller flere, kan du regne med vores ekspertise. Dette giver dig mulighed for at koncentrere dig om din egen kerneforretning.

Få et dedikeret team, som var det dit eget

Hos os får du ikke kun en partner, men et helt team dedikeret til din succes. De deler din passion for strategi og vil - når du vælger flere ydelser hos os - integrere og koordinere hele dit marketingsetup for at skabe synergi på tværs af de forskellige kanaler. Vi arbejder sammen som ét team.

Få aktiv rådgivning og engagement

Vi mener, at din succes er vores succes, og vi bestræber os på at demonstrere det for dig hver eneste måned. Vi tror på, at tillidsfulde relationer begynder med effektiv kommunikation. Derfor lægger vi særlig vægt på løbende dialog og rapportering. Gennemsigtighed er ikke blot et tomt løfte for os - det er fundamentet for et givende og vedvarende samarbejde.

Lad os tage en snak

Ring til os på tlf: +45 71 990 360 eller skriv til os på info@w360.dk

Marketing service Full-service digitalt bureau

w360 - Marketing service

Find os

Hørkær 26, plan 2
2730 Herlev

CVR. Nr: 36488697